Kategorier
Byrådet

Venstre og DF svigter de sårbare børn

Vores børn. Vores store ansvar.

I aftes havde vi et beslutningsforslag på byrådets dagsorden gående ud på, at den fulde Aarhus model indføres i Randers Kommune. Tak til Socialdemokraterne, Det konservative Folkeparti, SF og listerne for de støttede vores forslag. Tak fordi de også vil en god fremtid for alle kommunens børn og unge.

Desværre stemte Dansk Folkeparti og Venstre (+ de to afhoppere fra Socialdemokratiet) i mod vores menneskelige forslag. Trist dag for den os der har empati og social forståelse.

TV 2 Østjylland var på besøg derude i Havndal (hvor byrådsmødet afholdtes), og lavede et kort indslag hvor vores viceborgmester Mogens Nyholm blev interviewet sammen med Venstres Anders Buhl Christensen , som jo er bannerføre for de ringere forhold for plejebørnene

Se TV 2 indslag: Tryk her

Red.