Kategorier
Politik

Stor tak til gode radikalere for rigtig fine B-indsatser

Ved bestyrelsesmødet medio april var der flere gode radikalere, der ikke ønskede at genopstille til lokale Radikale Venstres bestyrelse.

Karin Blach og Tom Brøcher Jakobsen havde på forhånd meddelt formand Søren Mikkelsen, at de synes tiden er inde til at andre gode radikale kræfter tager over.
Karin har i flere år beklædt posten som lokalforeningsformand for år tilbage, mens Tom i en årrække har taget sig af pengesagerne i vort parti, ligesom han i nogle år var folketingskandidat.
Begge har de dog lovet, at det ikke er slut med at gøre en indsats for Radikale Venstre. Og tak for det løfte.

Dan Løvkvist ønskede heller ikke genvalg. Han har bebudet, at han trænger til en pause fra bestyrelsesarbejdet. Vi håber Dan snart igen finder tid til at kæmpe for de Radikale farver på bestyrelsesplan mm. Dan har tillige bebudet, at han også fortsat vil være aktivt radikalt medlem, nu blot som menigt medlem. Dan var næstformand, og den post er nu overtaget af Helle Koch Jensen.

Britt Grøndal Bertelsen har også bedt om at der trykkes på pauseknappen med hensyn til bestyrelsesarbejde grundet for megen travlhed i hverdagen.
Alle nævnte personer har været byrådskandidater en eller flere gange.

Stor tak til alle for indsatsen… dejligt I stadigvæk står til rådighed for radikales ideer og mål.

Karin Blach – en rutineret radikaler der ikke ønskede genvalg. Hun er stadigvæk klar til at give en “radikal” hånd med.
Tom Brøcher Jakobsen
Tom Brøcher Jakobsen ønskede ikke genvalg, men har heldigvis lovet at forsætte som valgstyreformand ved valgene på Vestervangskolen.
Dan Løvkvist trykker på pauseknappenDan har tidligere været folketingskandidat.
Britt nupper en bestyrelsespause. Her er hun tagget foran Hadsundvejens skole, hvor hun har kæmpet en forbilledlig kamp for at skolens svømmehal der nu er reddet.