Kategorier
Politik

Radikale bestyrelse det næste år:

Radikale Venstre i Randers kommune havde generalforsamling tirsdag den 11. april. Flere ting kom på plads.

Bestyrelsen det næste år er sammensat således:
– Søren Mikkelsen
– Jytte Juul Wehlmann
– Anne B. Christensen
– Rebecca Marie Johansson
– Helle Koch Jensen
– Poul Rubach

Tre af af den nye bestyrelses medlemmer er bosiddende i Randers by, mens de tre øvrige medlemmer er bosiddende unden for Randers. Endvidere bemærkes at flertallet er kvinder, og det er første gang det sker her i Randers kommunes lokalbestyrelse.

Formandskasketten sidder på Søren Mikkelsen og spidskandidat til næste kommunevalg er Mogens Nyholm. Helle Koch Jensen er nyvalgt næstformand. Hun afløser Dan Løvkvist, der vælger at tage en pause fra bestyrelsesarbejdet. Det samme gælder Britt Grøndal Berthelsen.

Karin Blach og Tom Brøcher Jakobsen ønskede ikke genvalg, og fortsætter som menige medlemmer.

Anne B. Christensen sagde ja til at afløse Tom Brøcher Jakobsen som kasserer. Anne B. Christensen er nyvalgt bestyrelsesmedlem og er iøvrigt et helt nyt medlem af Radikale Venstre. Velkommen til Anne.

Jytte Juul Wehlmann gør comeback i bestyrelsesarbejdet. Velkommen tilbage Jytte.

Helle Koch Jensen – ny næstformand