Kategorier
Politik

Generalforsamling 2023

Ny folketingskandidat er valgt, genvalg til 3 bestyrelsesmedlemmer – er vel de vigtigste overskrifter ved den netop afholdte generalforsamling.

Formand Søren Mikkelsen indledte med en fin beretning. Formanden berettede om, at Radikale Venstres budgetdeltagelse giver både indflydelse og har betydning for borgernes hverdag. Bl.a. nævnte Søren Milkkelsen Randers Specialskole, cykelstier i Harridslev og Gjerlev – ØsterTørslev, de udsatte børn og unge, som eksempler på radikale fodaftryk. Landspolitisk roste formanden ikke radikales deltagelse i Store Bededag forliget.

Formanden kiggede også fremad, og tænker bl.a at årets budgetforhandlinger bliver de måske sværeste i mange år. Formanden roser, at lokale radikale deltager flittigt ved budgetforhandlinger, og håber medlemmerne fortsætter deltagelsen.

Den nye folketingskandidat hedder Line, hun bor i København, men er født og opvokset i Randers. Den nye folketingskandidat præsenteres her på siden i nær fremtid.

Efter generalforsamlingen kiggede Ole Sommer Bach forbi og fortalte om det meget spændende og visionære projekt Biosfæren. Tak til Ole for et spændende indlæg.

Tags fra tidligere budgetforhandlinger