Kategorier
Politik

Rebecca kæmper flot

FOLKETINGSVALGET. I de seneste uger har Folketingskandidat Rebecca Marie Johannesen virkelig været på radikalt hårdt, men spændende valgarbejde.
Mange vælgermøder, mange håndtryk og mange besøg er det blevet til. Lørdag var kandidaten ingen at træffe i Randers midtby. Nu er valgkampagnen ved at være slut. Kun et enkelt vælgermøde venter mandag, før valgdagen på tirsdag, og før de mange plakater nedtages..

Ros herfra til Randerskredsens eneste folketingskandidat.

For første gang nogensinden, siden de nuværende kredsinddelinger blev gennemført stiller Randers med kun en kandidat. Tidligere skulle Randers have to kandidater, men nu må vi gerne vælge st kredsene har en fælles kandidat. Det har radikales regionale storkreds sagt ok til.

Spændene for Rebecca og partiet når valgdagen oprinder, og stemmer optælles.