Kategorier
Politik

Radikale støtter undersøgelse af jobcenter Randers – især skal der fokus på lovgivningen på området

På mandagens byrådmøde stemte Radikale Venstre for en undersøgelse af Jobcenter Randers. I øvrigt var det noget alle partier gjorde.

Alle byrådets partier har været med til at skrue aftalen sammen. En aftale, hvor der især bliver fokus på de langvarige ressourceforløb, og lovgrundlaget på området bliver også udfordret.

Radikale Venstre i Randers kommune er et af de partier, der især ønsker lovgivningen på området udfordres; ses efter i sømmene. Det er vi radikale, som har italesat, at et repræsentativt udsnit af praktiserende læger skal høres omkring deres syn på sammenhængen mellem de langvarige forløbs – af nogle nævnt som hamsterhjul – eksistens, og lovgivningens krav og indhold. Er det lovgivningen der er den reelle skurk?
Vi lokale radikale ser faktisk lands-lovgivningen som en vigtig forklaringsvariabel på, at mange sårbare borgere, både i og uden for Randers kommune, drives rundt i hamsterhjulet – hvor alt for mange gives det ene meningsløse ressourceforløb efter det andet.

Radikale Venstre ser frem til undersøgelsens resultater og dermed følgende oplysninger.

Efterfølgende vil vi give resultater og oplysninger videre til vores B-folketingsgruppe.

Læs aftale TRYK HER