Kategorier
Politik

Børne og skoleområdet fredes lidt

En dugfrisk arbejdsmiljøundersøgelse viser, at medarbejderne der arbejder på Børne skoleområdet vender tomlen nedad til arbejdsmiljøet Både politikere og pressens folk belaster. Undersøgelsen bidrog tillige til at området skal have ny direktør.

På byrådsmødet mandag vedtog et flertal, at i tiden frem til en ny direktør ansættes skal medarbejderne fredeliggøres en smule for byrødders løbende strøm af spørgsmål. Næsten alle byrådsmedlemmer stemte for fredeliggørelsen – undtagen listerne på venstrefløjen fristes man til at skrive. De undlod.

Beslutningen lyder:
“Børn- og Skoleforvaltningen har brug for arbejdsro i en periode på minimum 3/4 år, hvorfor antallet af besvarelser af spørgsmål fra byrådet vil blive minimeret væsentligt”•

Kommunaldirektøren er midlertidig direktør i de to udvalg, hvor Radikale Mogens Nyholm jo er udvalgsformand for Børne og familieudvalget.

Kommunaldirektør Jesper Kaas Schmidt går en travl tid i møde