Kategorier
Politik

Kandidatpræsentation nummer 9 Thomas Sandvang Jensen

Navn: Thomas Sandvang Jensen

Beskæftigelse: Sygeplejerske, cand.scient.

Alder: 32 år

Bopæl: Langå

Det vidste du ikke om mig: En habil udelivsentusiast med hang til eventyr

Politiske mærkesager: Klima-, sundheds- og ældrepolitik. I Randers Kommune skal både mennesker, dyr og klimaet trives. Vi lever i et naturskønt område som vi skal passe på sammen. De syge, ældre og nødlidende borgere skal hjælpes. Som fagperson og ivrig naturmenneske, ønsker jeg at bidrage positivt på disse områder. Jeg ønsker også at kæmpe de små lokalsamfunds kampe, så de mindre byer omkring Randers også er repræsenteret i Randers Byråd.

Billedet er et selfi billede, taget et sted i Randers kommune, som B-kandidaten holder rigtigt meget af. Selvfølgelig har Thomas taget et billede ved Langå Station. Det kunne lige så godt været et naturbillede i området omkring Langå, som Thomas også værdsætter meget højt.

Langå Station – vigtigt sted for Thomas, som også kæmper for Station K