Kategorier
Politik

Kandidatpræsentation nummer 3 Kristian Haukedal Neergaard

Navn: Kristian Haukedal Neergaard

Beskæftigelse: Kvalitetsmedarbejder i Kvalitet og Analyse v. Aalborg Universitet

Alder: 35

Bopæl: Paderup

Det vidste du ikke om mig: Skulle nok virkeligheden have været lærer.

Politiske mærkesager:

Klima: Der bør være en klar klima-strategi for Randers Kommune. Vi skal være mere end klimavenlige – vi skal være klimaforgængere.

Natur: Randers Kommune har rigtig meget skøn natur at byde på, ikke mindst langs Gudenåen, fra Langå til Udbyhøj. Der skal mere fokus på de at værne om de naturskønne områder, og alle borgere skal have adgang til naturoplevelser.

Skole og Uddannelse: Folkeskolen er en grundpille i det danske samfund og skal være attraktivt tilbud for alle børn og forældre. Skolen skal forberede til livet og til videre uddannelse – uanset om det er erhvervsskolen, universitetet eller midt imellem. Randers kan desuden blive en mere attraktiv studieby for videregående uddannelse, bl.a. bedre boligforhold, god kollektiv transport til Aarhus og større strategisk samarbejde med de videregående uddannelsesinstitutioner i regionen. 

Billedet er et selfi billede, taget et sted i Randers kommune, som B-kandidaten holder rigtigt meget af. Billedet er taget ved naturskønne Paderup Mose, som Kristian sætter stor pris på.

Kristian værdsætter natur, der dur