Kategorier
Politik

Kandidat præsentation nummer 2 Per Thuesen

Navn: Per Thuesen

Beskæftigelse: Forstander på Kirkens Korshærs Herberg Hjørnestenen i Randers

Alder: 58 år

Bopæl: Tånum i Randers Kommune

Det vidste du ikke om mig: Min kone introducerede mig til ridning, da jeg var knap 50 år. Før det havde jeg aldrig siddet på en hest. For fem år siden købte jeg min egen hest (en islænder)

Politiske mærkesager: Det er vigtigt for mig, at Randers Kommune fortsætter det gode arbejde for socialt udsatte; uanset baggrund og årsag til udsatheden. Det er også vigtigt, at Randers Kommune markerer sig på miljø- og dyrevelfærdsområdet, fx ved at blive bi-venlig kommune og ved at engagere sig i natur-nationalparken Fussingø, så både planter, dyr og mennesker har et fristed.

Det er en central sag for mig at Randers profilerer sig som en kommune der er attraktiv for børnefamilier at flytte til fra fx Aarhus.

Billedet er et selfi billede, taget et sted i Randers kommune, som B-kandidaten holder rigtigt meget af. Jeg nyder ofte de mange naturperler i Randers fx Fussingø, hvor jeg ofte rider, Nørreådalen, hvor jeg hver morgen går tur med hunden og her foran Skovhuset i skoven ved Fladbro, er byrådskandidat Per Thuesen ord

Forstander på Kirkens Korshærs Herberg Hjørnestenen i Randers