Kategorier
Politik

Kandidat præsentation nummer 1 Sibel Saricam


Sibel Saricam, jurist

Navn: Sibel Saricam

Beskæftigelse: Jurist

Alder: 31 år

Bopæl: Randers C

Det vidste du ikke om mig: Jeg kan opremse samtlige vinderlande i Eurovision siden Brødrene Olsens sejr og frem til nu – jeg er vel en ægte jubeleuropæer. 

Sibels mærkesager til kommunevalget Randers kommune:
Vi skal fortsætte implementeringen af FN’s verdensmål for et mere bæredygtigt liv. Vi skal beskytte naturen, fremme energieffektivitet med henblik på at nedbringe CO2-udslippet i kommunen.

Vi skal understøtte eksisterende samt fremme nye kulturinstitutioner og idrætsforeninger, så det afspejler borgernes behov og være proaktive med henblik på at skabe et rigt og attraktivt kulturliv.

Vi skal tage hånd om socialt udsatte borgere. Retssikkerheden på social- og handicapområdet skal styrkes, således alle kan tilbydes rammerne for et godt og retfærdigt liv.  

Billedet er et selfi billede, taget et sted i Randers kommune, som B-kandidaten holder rigtigt meget af. Sibel har været en tur på Pramdragerstien ved Gudenåen. Et af vores kommunes meget naturskønne områder.

NB. Hver dag ved aftenstide vil der fra i dag af, og frem til valgdagen, offentliggøres en B-kandidat her på lokale Radikale Venstres hjemmeside.