Kategorier
Politik

Thomas Sandvang fra Langå vil det grønne og klimaet

Thomas Sandvang Jensen, sygeplejerske og cand.scient. er en indfødt Langå dreng. Altid har Thomas boet i stationsbyen Langå; lige i området omkring Langå Stadion. Thomas er byrådskandidat for Radikale Venstre i Randers kommune ved det forestående kommunevalg.

Fodboldstadionets nærhed har ikke haft indflydelse på Langå B-byrådskandidatens valg af fritidsinteresse.
Fodboldlivet er ikke en del af opvæksten, det var bl.a. natur og spejderlivet.

Thomas Sandvangs natur forståelse bevirker selvfølgelig, at klima og natur er vigtige politiske mærkesager for Sandvang – og nærmest selvfølgeligt, med kandidatens erhvervsvalg in mente, er sundhed med i den politiske mærkesags-buket. Liv i landsbyerne ligeså.

Fra primo oktober kommer der løbende præsentation af de radikale byrådskandidater her på siden.