Kategorier
Politik

Herligt Sibel kom med på B-byrådskandidat holdet


Sibel Saricam er uddannet jurist. Tidligere har Sibel været aktiv hos RU i Aarhus. I dag bor Sibel i Randers C. Sibel har takket Ja til at blive aktiv radikaler i den kommende kommunevalgkamp. Herligt. Sibels medspil styrker klart holdet, som man siger det inden for fodboldens verden.
Sibel mener, at vi skal fortsætte implementeringen af FN’s verdensmål for en mere bæredygtig kommune. Vores skønne natur skal værnes, og derfor skal klimatilpasningen prioriteres i forhold til fremtidens klimaforandringer. Vi skal være mere energieffektive ved at nedbringe CO2-udslippet. Randers kommune skal selvfølgelig tage et medansvar, ,mener juristen fra Randers Nord.

Et stærkt og mangfoldigt kulturliv er forudsætningen for at fremme kreativiteten og sammenhængskraften i en kommune, mener Sibel. For det er en katalysator for at tiltrække flere bosættere og virksomheder. Vi skal derfor understøtte eksisterende, og fremme nye kulturinstitutioner og idrætsforeninger.

Socialt skal Randers kommune have et stærkt kommunalt fællesskab, hvor alle borgere kan være med. Vi skal derfor tage hånd om socialt udsatte borgere, børn og nedslidte, samt vise arbejdsløse en vej ind i fællesskabet, ligesom de handicappedes liv har kandidatens fokus.

Sibel er klar til at kæmpe for liste B