Kategorier
Politik

Dan født i Dronningborg er klar til at blive brobygger i byrådet

Dan Løvkvist, født i Dronningborg, nu bosiddende i den vestlige del af nordbyen, er mere end klar til byrådsvalgkamp. Ja Dan nøjes ikke med lokalvalget, han stiller også op til regionsvalget for liste B.

Dan er børnenes vogter. Børn er en vigtig mærkesag for B-byrådskandidaten. Dans viden er stor, da Dan er uddannet pædagog. Dan kigger længere til imorgen, og i den sammenhæng kan det siges, at Dan ser klimadagsordenen som vigtig at sætte, samt der handles på klimaudfordringen; også lokalt.

Dan ses her i skellet mellen Dronningborg og Randers.
Dan Løvkvist er klar til både kommune- og regionsvalget

Dan er en af de radikalere, der har været med til at skabe den markante strategiændring hos lokale radikale, nemlig at vi er gået fra en delvis oppositionsrolle, til nu at tage ansvaret som en bærende brobygger mellem venstre og højre side i byrådssalen; ved de seneste par budgetforhandlinger og aftaler.

Bækkestiens bevarelse er ikke til diskussion for Dan. Den er i hans fødeby for at blive.

Dan Løvkvist præsenteres yderligere i oktober måned.