Kategorier
Politik

Ølst sagen tages op i både Udvalg og Randers Amtsavis

Det lugter i ny og næ i landsbyen Ølst.

For nylig har byrådsmedlem Mogens Nyholm besøgt landsbyen Ølst, og i den anledning erfarede han, at der, grundet en lokal virksomheds produktion, er ubehagelige lugtgener i Ølst og omegn. Nyholm lovede borgerne at tage sagen op politisk, da Ølst borgere selvfølgelig ikke kan være tjent med ubehagelige lugte nu er kommet til, grundet ny virksomhed på Fibos arealer – nemlig Nordic Waste.

Ølst-sagen er nu blevet behandlet i Udviklingsudvalget i torsdags, hvor forvaltningen dels orienterede om givne miljø tilladelser, og om en sag vedrørende sti og natur i Fibo-området, som kommunen har overtaget fra Aarhus Amts tid.

På mødet har vi radikale bedt om en skriftlig redegørelse i Ølst sagen, som borgerne i Ølst selvfølgelig gives, når redegørelsen modtages. I fremtiden vil Radikale selvfølgelig holde øje med Nordic Wastes produktion og miljøhåndtering på vegne af borgerne i landsbyen..

Når radikale modtager redegørelse vil du selvfølgelig kunne læse om denne her på siden.

I dagens Randers Amtsavis sættes der også lup på lugtgenerne i Ølst. Læs artiklen: Tryk her

Ølst kirke. Sognebørnene i Ølst generes af lugtgener efter Fibo værket er lukket, og en ny virksomhed Nordic Waste har kommet til