Kategorier
Politik

Mogens Nyholm på besøg i landsbyen Øster Bjerregrav

Øster Bjerregrav har 1018 indbyggere, og byen vil gerne være flere; til gavn for skole, købmandsbutik og idrætsforening. Flere indbyggere kræver en positiv byudvikling.

Aktuelt behandler Randers Byråd Øster Bjerregravs fremtidige byudvikling. Lige før den politiske sommerferie sendte RV, K og A Øster Bjerregravs byudvikling i forlænget spilletid, som Randers Amtsavis udtrykte det. Vi tre partier ønsker flere byudviklingsalternativer på by-kortet. På byrådsmødet var der nemlig kun to alternativer i spil: Erantisvej og kilen.Som Radikale udtrykte det i byrådssalen, så skal den forlængede spilletid være meget kort, med udløb primo år 2022 – her SKAL byudviklingen for Bjerregrav sættes endelig på skinner.

Har nu været på besøg i byen, hvor en venlig Bjerregrav borger viste mig udstykningsmulighederne. Både kilen/Erantisvej, dem der allerede er er på kortet, samt arealer, der måske kan være nye alternativer.Fra embedsmændene ved jeg, at der dags dato allerede er arealer i landsbyen, som forholdsvis hurtigt kan sættes i gang. Så Øster Bjerregrav er ikke løbet tør for arealer til byggemodning.

Øster Bjerregrav har 1018 indbyggere, og byen vil gerne være flere; til gavn for skole, købmandsbutik og idrætsforening. Flere indbyggere kræver en positiv byudvikling.Aktuelt behandler Randers Byråd Øster Bjerregravs fremtidige byudvikling. Lige før den politiske sommerferie sendte RV, K og A Øster Bjerregravs byudvikling i forlænget spilletid, som Randers Amtsavis udtrykte det. Vi tre partier ønsker flere byudviklingsalternativer på by-kortet. På byrådsmødet var der nemlig kun to alternativer i spil: Erantisvej og kilen.Som Radikale udtrykte det i byrådssalen, så skal den forlængede spilletid være meget kort, med udløb primo år 2022 – her SKAL byudviklingen for Bjerregrav sættes endelig på skinner.Har nu været på besøg i byen, hvor en venlig Bjerregrav borger viste mig udstykningsmulighederne. Både kilen/Erantisvej, dem der allerede er er på kortet, samt arealer, der måske kan være nye alternativer.Fra embedsmændene ved jeg, at der dags dato allerede er arealer i landsbyen, som forholdsvis hurtigt kan sættes i gang. Så Øster Bjerregrav er ikke løbet tør for arealer til byggemodning. Borgerne i Øster Bjerregrav ser gerne, helt forståeligt, en helt ny og attraktiv udstykning, som supplement til de netop nævnte. Nogle borgere ser Erantisvej som løsningen, andre ikke. Som det læses i Randers Amtsavis den 11. juni er byen delt.Nedenstående ses billeder jeg har skudt på min bytur. Nogle af de arealer, der kan blive kommende udstykningsområde for Øster Bjerregrav; herunder Erantisvej og kilen. Hvilket område vil være bedst for byens udvikling? Jeg håber, at byens borgere forenes og spiller ind med et fælles bud, når Øster Bjerregravs byudvikling igen kommer på byrådets dagsorden – forventeligt primo år 2022. Radikale Venstre vil læse høringssvar fra byens borgere grundigt, lover jeg.Vi må se, hvad der sker i de nærmeste måneder… byens købmand ses også i billedekavalkaden. En butik byen rosværdigt har fået op at stå for ganske nylig.


Borgerne i Øster Bjerregrav ser gerne, helt forståeligt, en helt ny og attraktiv udstykning, som supplement til de netop nævnte. Nogle borgere ser Erantisvej som løsningen, andre ikke. Som det læses i Randers Amtsavis den 11. juni er byen delt.

Her i opslaget ses billeder jeg har skudt på min bytur. Nogle af de arealer, der kan blive kommende udstykningsområde for Øster Bjerregrav; herunder Erantisvej og kilen. Hvilket område vil være bedst for byens udvikling? Jeg håber, at byens borgere forenes og spiller ind med et fælles bud, når Øster Bjerregravs byudvikling igen kommer på byrådets dagsorden – forventeligt primo år 2022. Radikale Venstre vil læse høringssvar fra byens borgere grundigt, lover jeg.Vi må se, hvad der sker i de nærmeste måneder… byens købmand ses også i billedekavalkaden. En butik byen rosværdigt har fået op at stå for ganske nylig.