Kategorier
Politik

Byrådsmøde på mandag

Mandag den 14. juni er der byrådsmøde. Måske det sidste byrådsmøde før den politiske sommerferie. Kun måske det sidste, da der er programsat byrådsmøde den 21. juni, der dog kun gennemføres, hvis sagsmængden kræver det.

Det er lang tid siden Randers Byråd har holdt møder i vores flotte Rådhus, grundet Corona pandemien. Seneste møde afholdt på Rådhuset er 18. maj år 2020. Altså mere end 2 år siden. I mellemliggende periode er møder holdt på Teams eller i Randers Arena eller på Randers stadions VIP lounge.

Efter sommerferien må vi formode, at Randers Byråd endelig vender tilbage til rådhuset. Så kan Niels Ebbesen igen holde øje med byrådets gøren og laden, smil.

I øvrigt bliver det et nyrenoveret rådhus byrådspolitikerne vender tilbage til – ude som inde har huset fået en kærlig hånd.

Siden 18. maj 2020 er byrådssalen ikke benyttet af Randers kommunes politikere