Kategorier
Politik

KD: Styrk de mindre partier i Randers Byråd

Kristendemokraternes lokale formand Max Munch mener, at det vil være bedst for Randers kommunes borgere og vores lokale demokrati, at de mindre partier styrkes ved november kommunevalget, på bekostning af de største partiers mandattal. Altså Socialdemokratiet og Venstre svækkes.
Allerhelst ser Max Munch selvfølgelig, at Kristendemokraternes spidskandidat Niels-Erik Mulvad får sæde i Randers byråd. I øvrigt en sympatisk og kompetent spidskandidat, som ville pynte i Randers Byråd.

I vedhæftede fil ses udsendte pressemeddelelse om valgforbundets indgåelse. Her begrunder Max Munch og vores egen formand Søren Mikkelsen valgforbundets indgåelse, og de to partiers motiver til samarbejdet. Tjek Link nedenstående; derefter vis.

Fra højre ses Søren Mikkelsen formand RV, Niels-Erik Muldvad spidskandidat KD, Max Munch formand KD og Mogens Nyholm spidskandidat RV