Læserbrev: Vores børn. Din fremtid

4. Morten Kjær Sørensen

Morten Kjær Sørensen

Vores børn. Din fremtid

Som far til to mindre børn, er det klart børneområdet er et vigtigt politisk fokusområde for undertegnede.

Hos Radikale Venstre siget vi: Skab muligheder: Giv børnene nok. Radikale siger også, at vi skal dyrke drømme, og give alle unge en uddannelse.

Det er også grunden til Radikale Venstre i den grad prioriterer de mindste børn og skolebørnene i vores politiske arbejde. Vi mener oprigtigt, at vores folkeskoler skal have så høj en kvalitet, at skoletilbuddet er attraktivt for alle forældre. Sådan er det desværre ikke i dag.

Øget attraktivitet kræver, at der investeres mere i vores børns skolegang – mere end Randers Byråds flertal gør i dag. Derfor afsætter Radikale Venstre anseligt flere millioner på børnene i vores budgetforslag 2018-2021, end både socialdemokraterne og Venstre/DF gør i deres budgetter.

Vi siger nemlig: Vores børn. Din fremtid. Vi mener, at børns og de unges uddannelse er en meget vigtig drivkraft til bevarelse af Danmark som et velfærdssamfund.

Radikale Venstre mener også, at der skal sættes massivt mere ind hos førskole børnene (0-5 årige), så børnene gøres mere parate stil skolegang – det handler om tidlig indsats skal starte her, fordi det virker bedst her.

Radikale Venstre i Randers Kommune beklager Venstres og Dansk Folkepartis for lave prioritering af vores mindste børn og skolebørnene, ligesom vi er totalt uforstående overfor at VLAK- regeringens 2 procentbesparelser på uddannelsesområdet – det er den forkerte vej at gå!

Morten Kjær Sørensen, nr. 4 på liste B

Udgivet i Politik