Kategorier
Læserbreve Politik

Læserbrev: Randers skal videre

1. Mogens Nyholm
Mogens Nyholm

Randers skal videre…

For mange meningsdannere handler udvikling især om kommune- og lokalplaner samt erhvervsplaner. I Radikale Venstre ser vi faktisk en anden og bedre vej at gå for at Randers Kommune kommer videre.

Hvis mennesker synes en kommune – en by – er værd at leve i, så følger virksomheder og udvikling naturligt med. Altså kultur en vigtig drivkraft, både i by og på land. Vi tror på kulturen skaber kvalitet i hverdagen, der gør borgere ser Randers som en attraktiv kommune. Derfor skal vi kræse endnu mere for kulturen, og gerne få nye aktiviteter til.

Det forholder sig faktisk sådan at for stadig flere borgere er kultur en vigtig parameter når bopæl vælges eller vurderes, Radikale Venstre vision på kulturområdet kan kort sammenfattes til: Oplevelser til alle. Kultur i hele kommunen.

Mogens Nyholm
Nr. 1 på liste B