Kategorier
Læserbreve Politik

Læserbrev: Den radikale brud og alle de andre

5. Hans Toftdahl
Hans Toftdahl

Den radikale brud og alle de andre

Jeg tager skarpt afstand fra det tag selv bord, som vi har været vidne til i København. Det er imod alle mine principper, at skatteyderne skal betale for private fester.

Jeg tager afstand fra Radikale Anna Mee Allerslev – hende med brylluppet – tagen til sig, men det gælder så sandelig også alle de andre københavner politikere, der har deltaget i det store københavnske tag selv bord – politikere der mærkværdigvis ikke har fået samme medieopmærksomhed, som Anna Mee Allerslev.

Det viser sig jo, at to top socialdemokrater, tre Venstre topfolk, tre SF`ere, og en enkelt konservativ, også har taget sig for af retterne… og det har yderligere to radikale desværre også.

Jeg er tilfreds med, at de radikale politikere alle har betalt pengene tilbage… spændende at se om nogle af de øvrige partiers politikere gør det. Og om pressen også tager ordentlig hånd om dette, på samme måde som de har gjort det over for den radikale brud Anna Mee Allerslev.

I Ekstrabladet nævnes bl.a. navne som den socialdemokratiske overborgmester Frank Jensen, Venstre Borgmester Pia Allerslev, SF borgmester Ninna Thomsen.

Personligt valgte jeg at holde min 60 års fødselsdag i de hjemlige gemakker, og de gange jeg har været til fester hos lokale radikale har det foregået i enten forsamlingshuse eller på kroer. Det er den kronjyske måde, og den er i øvrigt meget hyggeligere…

Hans Toftdahl
Nr. 5 på liste B