Kategorier
Læserbreve Politik

Læserbrev: Lad alle børn blomstre

3. Karin Blach
Karin Blach

Lad alle børn blomstre

Børn er ikke ens fra fødslen. De fødes med forskellige anlæg, men også til forskellige vilkår for at udvikle dem. Det må være vores pligt som samfund at give alle en mulighed for at udvikle det potentiale de hver i sær kommer til verden med.

Det begynder allerede i de helt tidlige år, i virkeligheden lige fra fødslen. Vi ved at de helt spæde år er afgørende for hvordan barnet udvikler sig. Derfor er det vores pligt som samfund at være klar til at hjælpe og bistå, så barnet kan udvikle sig optimalt.

Allerede som helt små møder børnene de kommunale institutioner, når de ”træder” ind i vuggestuen. Her har vi som kommune at være klar. Den nødvendige voksen omsorg skal være tilstede så hvert enkelt barn bliver set og hørt. Og vi skal være klar til at gribe ind hvis det lever under forhold der ikke er optimal for dets udvikling.

Her må byrådets flertal ikke svigte, som det desværre gør i dag.

 

Karin Blach
Nr. 3 på liste B