Kategorier
Det Radikale Venstre i Randers kommune Politik

Valgstyregruppe trådte sammen

Besøg os på Randersmessen i næste weekend!

I denne uge har vores valgstyregruppe holdt møde. Og det et af de meget konstruktive.Valgstyregruppen er nu så langt fremme i arbejdet, at valgprogram-seminar kan afholdes. Den 11. marts indbydes alle vores medlemmer til seminariet, hvor det er planen at vores valgprogram vedtages endeligt. Selvfølgelig med forbehold. Til marts er der jo mere end ½ år til kommunevalget, så der kan jo sagtens ske ting som kræver ændringer/tilpasninger.

På valgstyregruppemødet blev vores holdopstilling til byrådsvalget drøftet. Allerede nu kan det oplyses, at Radikale Venstre kommer til at få et flot hold, hvor helt nye spændende kandidater vil præsenteres.

Valgstyregruppen arbejder selvfølgelig også med markedsføringsplaner; og tænkte events er en del heraf. Kommende valgforbund er også et tema som snart aktualiseres. Vores faste valgforbundspartner Kristendemokraterne har jo valgt at blive blå til næste valg. En ny situation er opstået, og Radikale Venstre i Randers Kommune arbejder nu på en anden god og holdbar vej.

Om ikke så længe annonceres tid og sted for vores valgprograms-seminar.

HUSK Morten Østergaard kigger forbi Randers den 24. april. Når dagen nærmer sig annonceres dagens program for Mortens besøg selvfølgelig også her på siden. Og så har vi selvfølgelig stand 4 på Randersmessen i næste weekend!

Kom og få en snak med 1. viceborgmester Mogens Nyholm og hans gode radikale bagland. RU vil også være til stede.
Der vil være en B-konkurrence, hvor du kan deltage og måske blive en vinder. Som altid kan der vindes rødvin eller hvidvin

VI SES!

Red.