Kategorier
Byrådet Indlæg Politik Skolestrukturdebat 2014

Ikke penge til skoler kan blive klar

Buhl og Omanns skoleplan mangler finansiering – skoler kan ikke blive klar til 2015/2016

I forbindelse med offentliggørelsen af noget af den korrespondance, der har været i forbindelse med forberedelsen af det forslag til ny struktur, der er fremlagt, besværede borgmesteren sig over, at der havde været så meget opmærksomhed omkring de manglende papirer, og at man i stedet burde diskutere forslagets indhold.

Der er da ikke noget vi hellere vil, men når gennemføres… læs mere: tryk her

I læserbrevet anskueliggøres at skoleplan mangler finansiering. Endnu en hemmelighed, eller blot et håb om at ingen opdager dette i den meget omfattende rapport?

Vi må formode tre-partiflertallet igen undlader at deltage i den demokratiske samtale, til trods for afsløringen er ganske alvorlig for planen og vores skolebørn. Og det er jo nok ikke kun økonomien der halter – at få sat murstene synes også ganske umuligt på mindre end  ½ år.

Red.