Kategorier
Kommunalvalg 2013 Politik

Hans Toftdahl, Assentoft – Kommunalvalg 2013

Mød kandidat nr. 5: Hans Toftdahl, Assentoft

63 år, Praktiserende læge

Jeg stiller op til byrådet, fordi vi har brug for en politik, som er ansvarlig både økonomisk og socialt. Og fordi Randers har brug for en ny borgmester.

Hans Toftdahl, Assentoft

Kandidat nummer fem på Radikale Venstres byrådshold er en af de meste rutinerede politiske figurer på holdet, nemlig Hans Toftdahl.

Hans bor i dag i Assentoft, og har tidligere boet i såvel Dronningborg som Vorup. Hans` levebrød er privat praktiserende læge, med adresse i Randers midtby. Mange borgere i Randers kender Hans den vej rundt.

Politisk har Hans været formand for Radikale Venstre i Randers Kommune i en del år, men er i dag efter eget ønske, trådt en plads ned, og er nu næstformand. Flere kommunale budgetforhandlinger har Hans deltaget i. For år tilbage sørgede Hans eksempelvis for at cykelsti fra Fladbro til Stevnstrup, samt stien fra Stevnstrup til Langå langs Gudenåen, kom på budgettet – og dermed er blevet ført ud i livet.

Med sin erhvervsmæssige profession er det klart, at det sociale og sundhed er blandt de politiske mærkesager, ligesom Hans Toftdahl klart mener Randers Kommune har brug for en ny borgmester. Bedst med vores eget bud på posten.

Der er brug for mere økonomisk og social ansvarlighed.