Kategorier
Det Radikale Venstre i Randers kommune Politik

Radikale Venstre inviteres til paneldebat i Fritidscenteret

Dit barns Fremtid – en nystaretet lokal interesseorganistion på skoleområdet – stillede en række gode spørgsmål om inklusion af specialelever på det seneste byrådsmøde. I parentes bemærket var Radikale Venstre, BL og Socialistisk Folkeparti de eneste, der ønskede at svare på spørgsmålene… det er vel en historie i historien.

Har inklusions tankegangen grænser
Børnene har højeste prioritet hos Randers-radikale

Nu byder Dit barns Fremtid igen byrådet op til dans. Mandag den 14.maj kl. 19.00 holder foreningen et åbent møde om inklusion af specialelever. Der lægges op til en paneldebat med byrådets partier,og eksperter er tillige inviteret.

Debatten vil handle om det forhold, at Randers kommune vil inkludere stadig flere elever på folkeskolerne,og den fremlagte finansieringsmodel vendes nok også. Hvad skal der til for at inklusion lykkedes, og hvor langt kan vi gå, vil også være debatemner

Radikale Venstre har selvfølgelig takket Ja til invitationen. Alle ved jo, at bønene har højeste prioritet hos Randers-radikale – det sagde vi før kommunevalget… og det efterlever vi også i handling.

Red.